Gadeskilte og plakatrammer

Tilbage til oversigt

Gadeskilte og plakatholdere

Et gadeskilt fanger de forbipasserendes opmærksomhed

Når først der er styr på butiksinventar og displaysystemer, skal der fokuseres på butikkens facade. Ønsker du at tiltrække kunder og fange opmærksomheden hos de forbipasserende, er det vigtigt med iøjnefaldende reklamering både i og uden for butikken.

Én af de mest velkendte og populære metoder er at opstille farverige gadeskilte og plakatholdere. De tjener endda flere formål, og du kan blandt andet bruge dem som:

  • Reklamer for tilbud eller spotvarer
  • Prislister
  • Billedreklame
  • m.m.

Hvordan ser gode gadeskilte og plakatholdere ud?

Når du benytter dig af gadeskilte og plakatholdere, er det vigtigt at vælge en stor og letlæselig skrifttype, som kan læses fra flere meters afstand. På den måde når forbipasserende at læse dine gadeskilte allerede inden, de befinder sig foran butikken. Derudover er det en god idé at benytte iøjnefaldende farver, så dine gadeskilte skiller sig ud og nemt tiltrækker opmærksomheden hos dem, der kommer forbi.

Hør mere om gadeskilte og plakatholdere

Download vores brochure

Kontakt pr trading i dag og hør mere om dine muligheder med plakatholdere og gadeskilte, vi står klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning. Ring til os på telefon 44 95 33 22.