Fra første streg til færdigt Display

- vi er med hele vejen

Giv dit produkt blikfang!

Vi har stor erfaring med at skræddersy flotte salgsdisplays, der giver produktet blikfang og løfter salget. 

Vi designer unikke salgsdisplays i akryl, træ og metal.
Vi udvikler gulv- og diskdisplays i mange materialer 
i alle tænkelige designs og fælles for dem alle er, at de guider din kunde til impulskøb. 

Uanset produkt, kan du med et simpelt display placeret det korrekte sted i butikken stimulere det vigtige impulssalg. 

Gulvdisplay

Løft salget med et display


Vi leverer displays til alle brancher og virksomheder med produkter, der fortjener kundernes opmærksomhed. Vores sortiment omfatter displays til gulv og disk og kan være en standardløsning eller specialdesignet af vores designafdeling til lige netop dit behov.


Vores materialer omfatter træ, akryl, filt og kork. Vi stræber efter at gøre vores produkter så bæredygtige som muligt, så vi kan minimere den negative indvirkning, som et produkt har på miljøet i hele dets livscyklus.

 

Læs mere om vores bæredygtige materialer

Et display giver mærkbar værdi for dit salg

Med et display fra pr trading er du garanteret et unikt design, der skaber synlighed og blikfang. Det fremhæver dit produkt og vinder kundernes opmærksomhed ude i butikkerne. Samtidig øger du sandsynligheden for, at det lige netop er dit produkt, der bliver lagt i kurven.

Med det helt rette display hjælper vi med at styrke din branding og differentiere dit produkt i forhold til konkurrenternes.

Appeal4

Garmin display øger kundernes interesse!

"Det har helt sikkert hjulpet på synligheden af vores produkter ude i butikkerne, og Spejdersport har oplevet en øget interesse fra kundernes side"

Stine Thorstensen,
Marketing & Communications hos Garmin

Fra ide til færdig koncept

Fra idé til færdigt koncept

Vælger du en løsning fra os stiller vi altid vores erfaring og ekspertise til din rådighed. In house, har vi en innovationsafdeling med kreative designere, klar til at løse din opgave og udvikle den perfekte og gennemtænkte displayløsning til dine produkter. 

Med vores unikke set-up tilbyder vi en totalløsning, hvor vi i tæt samarbejde med dig, er med fra den tidlige idéfase til færdigt display. Vi præsenterer din løsning i 3D, så du visuelt får en oplevelse af det færdige design, og vi fremstiller en prototype til test og accept. I vores egen produktion laserskærer, fræser, bukker og limer vi dine idéer til virkelighed.

Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os