Butiksinventar og indretning

Tilbage til oversigt

Butiksdesign fra gulv til loft

Butiksinventar og indretning

Danskerne e-handler som aldrig før, og tendensen ser ud til at fortsætte. Konkurrencen fra onlinehandel er derfor hård, og det er altafgørende, at din butiksindretning fremstår overskuelig og attraktiv, hvis du vil tiltrække kunderne.

Hos pr trading finder du et stort udvalg af løsninger indenfor butiksinventar og butiksdesign. Vi hjælper dig med at profilere dine produkter, og forvandle din butik til et inspirerende univers, der øger kundens købsoplevelse.

Butiksindretning, der øger salg og kundetilfredshed

I samarbejde med dig skaber vi de perfekte rammer, der øger salget og giver kunderne en god oplevelse lige fra de træder ind i butikken, til de betaler ved kassen. Desuden er mange af vores løsninger indenfor butiksinventar og hyldesystemer funktionelle. De sparer tid og giver butikspersonalet et godt arbejdsmiljø.

Vores brede vifte af moderne butiksinventar passer til både store varehuse og til den mindre købmand:

- POS løsninger
- Permanente og semi-permanente disk- og gulvdisplays
- Dumpere 
- Topskilte
- Indretning af hyldefag
- LED lys i hylder og displays
- Udendørsskilte

Alt efter om du står overfor en nyåbning, ønsker en shop-in-shop løsning eller din nuværende butik blot trænger til fornyelse, så står vores konsulenter klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning. Vi arbejder i mange forskellige materialer som akryl, træ og metal – og en kombination af disse. Ønsker du en mere bæredygtig løsning, kan vi også det – læs mere her.

Tøv ikke med at kontakte os på 44 95 33 22, hvis du har brug for hjælp til indretning af din butik. Vi har 50 års erfaring indenfor optimering af butiksindretning - og vi stiller gerne vores kompetence til din rådighed.

Har du brug for hjælp til en installation?

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service overfor vores kunder, derfor tilbyder vi at varetage monteringsopgaver, inventarinstallationer ved shop-in-shop løsninger samt andre håndværksmæssige opgaver.

Ring på 44 95 33 22 og få et konkret tilbud på din opgave.

Gå til: Butiksinventar