Fremtidens supermarked
Displayløsninger Stop tyven

Vi skaber "fremtidens butik" og gør dagligvareindkøb til en oplevelse

I en verden hvor folk har mindre og mindre tid, forbrugernes forventninger stiger og hvor onlineshopping
fylder mere og mere er det vigtigt, at de fysiske butikker følger med.

I nedenstående cases har vi hjulpet vores kunder med tidsbesparende løsninger,
der giver en nemmere hverdag, løfter salget og øger kundeloyaliteten.

Strømlinet kolonial med flere facings

Hos Købmand Søren Sandberg og hans team i Spar Hornsyld er de begejstrede for deres flotte kolonialafdeling, hvor trimningen af hylderne er stort set ikke eksisterende.

"Vi kan presse hylderne noget mere, hvilket har givet os flere facings på hver enkelt vare"  fortæller Søren.

Hør Søren fortælle, hvorfor Glide Track™ er en fornuftig investering, samt hvorfor han planlægger at få det implementeret i endnu flere afdelinger.

Spar har elimineret trimningen af hylderne

Hos Spar i Hornsyld har man automatiseret flere hylder i butikken til gavn for både kunder og personale.
Købmand Søren Sandberg faldt hurtigt for hyldesystemet Multivo Max og alle dets fordele - han fortæller:
"Det er et simpelt system, hvor du nemt får et rigtig pænt varespejl".

Hør mere i interviewet, hvordan Multivo Max har hjulpet Søren og hans personale med at spare tid,
og hvorfor det har været en god investering for hans forretning.

Ny grøntafdeling i Spar skaber vækst og glade kunder

I efteråret 2022 valgte Spar i Hornsyld at bygge deres grøntafdeling om.
I tæt samarbejde med os, fik vi installeret flere løsninger, der tilsammen har givet et rigtig flot resultat.
Når kunderne træder indenfor, bliver de mødt af et helt nyt og inspirerende frugt- og grøntmiljø, og det kan købmand Søren Sandberg mærke har vakt begejstring:
"Varespejlet er blevet meget mere inspirerende, og det har vi fået rigtig meget positiv feedback på fra kunderne" fortæller han.

Hør hvilke andre gevinster Søren har oplevet efter ombygningen i interviewet.

Bilka Herning genåbner med imponerende køl- og frostkategori

Når kunderne træder indenfor i Bilka Hernings store ombyggede varehus, bliver de mødt af en imponerende køl- og frostkategori. Indbydende højskabe, med varer helt fremme ved hyldekanten sikrer kunderne et optimalt varespejl, med flotte overskuelige facings. Kunderne kan nemt navigere rundt i det store køl- og frostsortiment, og de kan uden besvær finde de ønskede varer.

I forbindelse med Bilka Hernings store genåbning i september 2022, blev vi kontaktet af Bilka Store Development, der ønskede en løsning til bedre eksponering af frostvarerne i deres nye højskabe.

På kort tid fik vi løftet det visuelle udtryk i højskabene med færdigretter, supper, is, bær mm. samt i køl med tapas, convenience, pizza og frisk pasta. Hylderne er blevet udstyret med Multivo Max metalkassetter med fremskub, der har automatiseret en stor del af kategorien og det har vakt stor begejstring hos Bilka Herning, der er rigtig glade for systemet.

Over 330 butikskonverteringer på UNDER 2 1/2 år!

Den velkendte grønne ballonport i bybilledet vidner om, at der har været fuld fart på hos Coop Ejendomme med konverteringen af de gamle Fakta butikker. Siden Q2 2021 og indtil nu, har vi spillet en vigtig rolle i konverteringen af cirka 330 Fakta butikker til Coop 365discount. 

Malu Henrichsen, Konceptchef Kædekoncept hos Coop 365discount udtaler:

"pr trading har været en uundværlig sparringspartner under hele forløbet. Vi har gennemgået en landsdækkende udrulning, og det tætte samarbejde , vi har haft, har været afgørende for projektets succes. Når der er så mange aktører involveret i et sådant projekt, er det vigtigt, at planlægningen og leveringssikkerheden er i top - og det må man sige er blevet opfyldt. pr tradings høje serviceniveau og evne til at være omstillingsparate når det går stærkt, har været meget værdsat, og jeg har været utrolig glad for samarbejdet." 

Butikkerne er enten hel eller delvis blevet omstillet og er nu flot udstyret med mange af vores løsninger. Bag de grønne butiksfacader, kan man opleve elektroniske hyldeforkanter, LED lys under hylderne, fremskubbersystemer til automatisering af hyldepleje samt diverse skilteløsninger til bedre navigation. 

Vi har sørget for montering og sikret, at vores løsninger er blevet implementeret korrekt og rettidigt, så butikkerne har stået klar uge efter uge på deres planlagte åbningsdage.

Royal Unibrews specialøl-univers i MENY vinder fornem pris

"I forbindelse med et stort instore projekt på specialøl i samarbejde med vores kunde Dagrofa, har pr trading været en uvurderlig partner i at sikre en stærk eksekvering i mere end 100 MENY butikker. I alt fra planlægning, eksekvering og håndtering af løbende udfordringer, har pr trading været enormt løsningsorienteret og hele vejen igennem udvist stor åbenhed og fleksibilitet. De har derfor en stor del af æren for, at projektet i dag fremstår som en succes for både os og vores kunde. Jeg kan klart anbefale pr trading som inventar- og systempartner til instore projekter." Allan Rosborg, Head of Customer Marketing, Royal Unibrew.

MENYs succesfulde udrulning af deres nye specialøl-koncept vækker begejstring hos både Dagrofa og Royal Unibrew. Den imponerende kategoriløsning sikrede Royal Unibrew MLDK's Shopper Marketing Excellence Pris 2022
 og har været med til at øge MENYs markedsandel i kategorien. Swipe i billede-karrusellen og se vores løsning.

"Hos Dagrofa har vi været meget tilfredse med samarbejdet ifm. implementeringen af vores nye specialøl set-up i vores MENY butikker. Vi har oplevet et enormt og hidtil uset niveau af support og implementering i butikker med en udrulningsprocent på 98 %. Dette viser tydeligt kvaliteten af det skabte koncept og butiksunivers. På trods af en igangværende udrulning i foråret og sommeren 2021 har vi opnået en markedsandelsvækst på 1,3 % i kategorien specialøl og oplevet den højeste salgsvækst af alle forhandlere på det danske marked i 2021. Igen en klar indikation af effekt og succes genereret af projektet."
Morten Skov, Category Manager, Dagrofa. 

Baggrund
Danskernes interesse for specialøl er eksploderet de senere år - og det samme er udvalget af mærker og øltyper. Manglende overblik, overskuelighed og inspiration var en udfordring i MENYs specialøl-kategori.

Opgavens fokus har været at guide kunderne på indkøbsrejsen og løfte shoppingoplevelsen i specialølkategorien. Visuality har stået for udvikling af det kreative koncept, og i et tæt samarbejde har vi bistået med at omsætte konceptet til virkelighed og bringe det til live på tværs af alle MENY butikkerne. pr trading og Visuality har - i et integreret samarbejde med Royal Unibrew og MENY kæden - således skabt en sammenhængende kategoriløsning for specialøl, der har øget synlighed, genkendelighed og opmærksomhed i kategorien samt øget inspirationen og nysgerrigheden blandt kunderne. 

Udrulning
Vi har haft fornøjelsen af at implementere konceptet i ca. 100 MENY butikker landet over, hvor vi har stået for produktion og montering af den komplette kategoriløsning.
Gevinster ved det nye koncept
Category penetration:  +14,0 % (market -14,1 %)
Basket Value:                   + 30,3 % (market +12,6 %)
Kilde: Kauza Household Panel, maj 2021-februar 2022, 5.200 husstande, 18-75 år

Indbydende hylder letter indkøbsturen for kunderne i MENY Hørsholm

"Det er blevet markant lettere at holde struktur på hylderne. Efter der er fyldt op, trimmer vi stort set ikke resten af dagen. Systemet gør arbejdet for os og den tid vi sparer på trimning betyder, at vi har fået frigivet ressourcer, som vi kan bruge andre steder i butikken"
fortæller Bent Kongsfelt, der er butikschef i MENY Hørsholm.

Bent fortsætter: "Rent visuelt har det klart løftet kategorien, især på poseslik.
Papkasser er fjernet fra hylderne, og det er blevet nemmere at se, hvor varen hører til, da det er den korrekte prisetiket, der hænger under varen. Vores kunder kan nemt og hurtigt finde det de leder efter, og vi har lettere ved at spotte og reagere på udsolgte varer."


I MENY Hørsholm er det blevet nemt, hurtigt og overskueligt for kunderne at foretage deres indkøb. pr trading har bidraget til automatiseringen af hylderne i flere kategorier.
Både frostskabe, pålægskøler, konfekture, nødder samt faget med krydderiposer, har fået installeret Multivo™ Max, der har givet kategorierne et visuelt løft, med indbydende hylder og mindre trimning.

Flot forvandling i MENYs frostkategori

"Vi var skeptiske i starten, men nu er vi virkelig blevet glade for det. Når vi går butikken
igennem om aftenen for at trimme, springer vi 
meget af frosten over. Kassetterne gør
simpelthen arbejdet for os. 
De sikrer, at hylderne allerede er trimmede og dét giver en
mærkbar 
tidsbesparelse”  fortæller Ida, som er ansvarlig for frostkategorien hos MENY Domus Vista på Nordens Plads. 

Ida fortsætter: "Kunderne har fået et meget bedre overblik over udvalget, 
og vi mærker
allerede et klart mersalg, især på vores liter-is. Systemet 
fungerer bare, så vi har valgt at
få det i vores andre frostkølere på både pizza, 
brød og færdigretter.” 

Hos MENY Domus Vista havde de udfordringer med at skabe et flot varespejl 
i frosten.
Kølerne fremstod ofte rodede og var tidskrævende at trimme. 
På kort tid fik vi installeret
Multivo Max systemet, som nu har skabt flotte 
facings og automatiseret en stor del af kategorien.

Med Meny får Illum et nyt high-end supermarked

I torsdags stod kunderne i lange køer foran Illum, da snoren blev klippet til åbningsfest i Menys nye flagskibsbutik. 

Her blev kunderne budt 
velkommen med rød løber, balloner og lækre croissanter og inviteret indenfor til Københavns nye high-end supermarked. Fra slagter til frugt og grønt, over i vin og delikatesse - kunderne bliver mødt af et madmarked, med et eksklusivt udvalg af friske råvarer af god kvalitet, betjent af et personale med høj faglighed.  

pr trading har bidraget til automatiseringen af de mange hylder. På det 800 kvm store salgsareal kan man opleve mange af vores innovative koncepter, der automatiserer hyldeplejen. Flere kategorier har fået et visuelt løft, der skaber optimal facing og sikrer mindre trim af hylder. 

I den farverige og forfriskende frugt og grøntafdeling finder man ligeledes 
et af vores koncepter - det unikke Sigma™ hyldesystem, der giver mindre madspild og efterlader en kundeoplevelse udover det sædvanlige.

Vi forvandler vin- og spirituskategorien hos Circle K i Helsingør

Ved hjælp af LED lys under hylderne, har vi fremhævet et mørkt område i butikken
og skabt synlighed på fagene med vin og spiritus. Vi har løftet kategorien og gjort
den mere attraktiv for kunderne at besøge. 

Den tydelige forvandling skaber glæde og begejstring hos Jimmy Andersen, Executor Food & Coffee i Circle K.
Vi håber på positivt feedback og forventer, at testen bliver en indbringende succes.
Vi glæder os til at følge resultatet, der forhåbentlig danner rammerne om en udrulning til endnu flere butikker i fremtiden. 

LED lyset blev i januar 2022 monteret på to fag med vin og spiritus som en test hos 
Circle K i Helsingør.
Det brugervenlige plug’n play system installeres på et øjeblik og 
vores LED lys er både miljøvenligt og billigt i drift.

For mere information, kontakt:
Key Account Manager
Jens Greve
40 90 40 87
[email protected]
Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os