Lys på pensler og malerruller øger salget

Tilbage til oversigt

Lys på pensler og malerruller øger salget

”Lys på hylderne er med til at øge opmærksomheden på vores produkter. Det signalerer kvalitet og skiller os tydeligt ud fra det øvrige sortiment. Og så mærker vi en øget interesse fra forbrugerne som gør, at vi har en forventning om at butikkerne vil sælge mere fremadrettet” udtaler Elene Skadeland fra Orkla House Care og fortsætter.  

”Ved hjælp af bannerskilte og topnavigation, gør vi det mere overskueligt for forbrugerne at finde frem til de helt rigtige produkter. Det forbedrer købsoplevelsen og giver glade kunder” slutter Elene.

Lys på pensler - Orkla

En løsning der vinder forbrugerens opmærksomhed

Orkla House Care ønskede at øge salget på deres pensler, malerruller og øvrige malertilbehør byggemarkederne. Med LED lys på hylderne samt lyskasser over inventaret har vi skabt en flot løsning, der ikke blot vinder forbrugerens opmærksomhed, men også navigerer og guider dem frem til de rette produkter samt forsyner dem med produktinformation.

Lys på pensler - Orkla

Projektet startede med en testopsætning på Orklas lager i Ishøj. Her lavede Orkla en ”mini butik” med lys og navigation på fagene. Så det var med spænding da første kunde kom på besøg for at se løsningen, som heldigvis endte med en godkendelse og stor ros.

Udrulning
I løbet af efteråret 2019 er løsningen implementeret i butikker landet over.

Orkla