Elektroniske prisskilte (ESL)

Tilbage til oversigt

Spar 50 % tid til ESL - Elektroniske prisskilte optimerer logistikken og sikrer korrekte priser

Elektroniske prisskilte (ESL)

Spar 50 %* tid med ESL
-
 elektroniske prisskilte sikrer korrekte priser til kunderne og sparer tid på prisjusteringer

Mange af vores kunder bruger unødvendig meget tid på prisjusteringer. Først tilretter de priserne i deres system for derefter at skifte papiretiketterne manuelt i butikken. Ved at integrere elektroniske priser (ESL), kan man ændre pris på et øjeblik uanset varens placering i butikken og uden fysisk indblanding.

pr trading leverer ikke selve elektronikken men alt det uundværlige tilbehør til de elektroniske prisskilte. Hyldeforkanter og etiketholdere kan leveres i flere varianter og vi kan specialdesigne både skiltelommer, ESL beskyttelsesfronter og lampeprisskilte mm. efter kundens ønske.

Med ESL sikres en optimering af logistikken, hvilket giver en væsentlig tidsbesparelse, øget indtjening samt en styrket shoppingoplevelse. Med elektroniske prisskilte er det både nemmere og hurtigere at levere den rigtige pris til kunderne. Tiden og ressourcerne der spares, kan konverteres til mere og bedre kundeservice ude i butikkerne og opnå en øget kundeloyalitet.

I de fleste tilfælde kan opgaven løses med standard elementer. Vi specialdesigner og udvikler dog gerne en unik løsning, hvis der er behov for dette.

Læs om vores andre koncepter der alle automatiserer den daglige hyldepleje.

*Kilde: Oliver Wyman research and benchmarking 2018. McKinsey Perspectives on retail and consumer goods, Vinter 2018/2019

Gå til: Elektroniske prisskilte

Andre nyheder

23.10.18
Brochureholdere og skilteholdere
08.08.13
Hyldeforkanter og hyldemarkører
13.11.18
Køl og frost løsninger
08.03.18
Plakatrammer og gadeskilte
12.03.18
Skilterammer og tilbehør

Vi giver dine produkter blikfang!

Skal vi også HJÆLPE dig?

Ring 44 95 33 22, og få en uforpligtende snak om hvilke løsninger vi kan tilbyde.