Diskdisplay

Tilbage til oversigt

Inspirerende og salgsfremmende diskdisplays i akryl, træ og metal

Diskdisplay

82 % af alle købsbeslutninger foretages i butikken!*

Uanset produkt, kan du med et simpelt display placeret det korrekte sted i butikken stimulere det vigtige impulssalg. Vi udvikler akryl display og displays løsninger i mange andre materialer i alle tænkelige designs og fælles for dem alle er, at de guider din kunde til impulskøb.

Et akryl display giver mærkbar værdi for dit salg

Med et akryl display fra pr trading er du garanteret et unikt design, der skaber synlighed og blikfang. Det fremhæver dit produkt og vinder kundernes opmærksomhed ude i butikkerne. Samtidig øger du sandsynligheden for, at det lige netop er dit produkt, der bliver lagt i kurven. Med det helt rette display hjælper vi med at styrke din branding og differentiere dit produkt i forhold til konkurrenternes.

Skab den gode kundeoplevelse

Øg værdien med fx et topskilt eller en indstikslomme og skab større interesse for at købe dine produkter. Ved at forsyne dit display i akryl med pris- og produktinformationer øger du købelysten hos kunderne og forbedrer den vigtige kundeoplevelse.

Vælg den rette placering

Ret dit fokus mod den fysiske placering af dit produkt. Ved at placere dit display på fx salgsøer eller på betalingsdisken vil du opleve, hvor nemt du kan guide din kunde til impulskøb og skabe mersalg.

Når løsningen er alt andet end standard

Når produkter kræver særlig fokus kræver det også særlig promovering.
Hos pr trading er der mulighed for at få udviklet og produceret specialdesignede løsninger til eksponering af enhver type produkter.

Brug os som sparringspartner til dit næste projekt - læs hvordan  


Vi fremstiller display løsninger til alle brancher:

• Smykke display
• Makeup display
• Slik display
• Tobak display
• Spiritus display

Vores displays produceres altid af materialer i høj kvalitet. De er robuste og kan klare det til tider hårde butiksmiljø, hvilket giver dem en lang levetid.

NYHED! Displays i naturmaterialer - læs mere her

Akryl display eller displays i træ eller metal?

Akryl display, træ display, metal display eller en kombination? Vi tager udgangspunkt i dit produkt og hjælper dig frem til den bedste løsning. Ring direkte på 44 95 33 22 eller skriv til os på info@pr-trading.dk hvis du ønsker sparring til dit næste display.

Har du behov for et flot gulvdisplay? Vi kan skabe det perfekte miljø i din butik, der øger kundens købsoplevelse - læs mere her 

 

Kilde: Mass merchant shopper engagement study - POPAI 2014

Gå til: På disken