På Gulvet

Tilbage til oversigt

På Gulvet

Gulvdisplays til kampagne-, spot- og fokusvarer

Find gulv- og hyldeplads og fremhæv med et display på udvalgte placeringer. Det tiltrækker sig opmærksomhed, og skiller sig ud fra butikkens øvrige sortiment. Displays fremstilles som akryldisplay, metaldisplay eller et helt andet materiale. Varedisplays - vi har bare de bedste løsninger.

AXE gulvdisplay  Gulvdisplay RollerTrack  Gulvdisplays hylder

 

Gulvdisplays  hylder  Gulvdisplays Eifel

Vi har displayløsninger i mange forskellige materialer og størrelser, det er produktet der er med til at afgøre udseendet. Et gulvdisplay indgår i butiksinventaret, butikkens design og opbygning, og salgsdisplayet er med til at øge salget.

Gulvdisplays hylder

Er købmand, detailhandel eller mærkevareleverandør, står du indimellem med et varesortiment, som du ønsker i et displaysystem, enten på hylder med konkurrenternes produkter, eller i hele fag, som konceptløsning. 

Gulvdisplays skåle  Gavekort Magasin  Gulvdisplays hylder

HYL Mini gulvdisplay  Gulvdisplays hylder  Gulvdisplays møbel

I sådanne tilfælde er det en god idé med et gulvdisplay, der tiltrækker sig opmærksomhed, gulvdisplays er desuden også nemme at stille på udvalgte placeringer.

Organics gulvdisplay  Gulvdisplays  Gulvdisplays boks

Gulvdisplays pap   

Gode tips til dit gulvdisplays

- Få løsningen designet, så dit varedisplay signalerer de rette budskaber og har plads til det fulde sortiment – og priser på produkterne.

- Brug et topskilt sammen med dit gulvdisplay til at signalere brand og pris.

- Der arbejdes med udvalgte placeringer – og vejen til succes går via den fysiske displayplacering i butikken.

Hvor standardløsningerne ikke længere opfylder behovet, designer vi en kundespecifik løsning. Ofte er plast, metal og træ nogle af grundelementerne i vores kampagne-, semi- og permanente gulvdisplayløsninger.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med indretning af din butik, kan du læse mere på vores side med generel information om butiksinventar. Og hvis du blot vil vide mere om, hvad vi ellers kan tilbyde af skilte, kan du orintere dig på vores side om butiksskilte.