Butiksinventar og butiksindretning

Tilbage til oversigt
Butiksinventar og butiksindretning

Danskerne e-handler som aldrig før, og tendensen ser ud til at fortsætte. Konkurrencen fra onlinehandel er derfor hård, og det er altafgørende, at din butiksindretning fremstår overskuelig og attraktiv, hvis du vil tiltrække kunderne.

Hos pr trading finder du et stort udvalg af løsninger indenfor butiksinventar og butiksdesign. Vi hjælper dig med at profilere dine produkter, og forvandle din butik til et inspirerende univers, der øger kundens købsoplevelse.

Butiksindretning, der øger salg og kundetilfredshed

I samarbejde med dig skaber vi de perfekte rammer, der øger salget og giver kunderne en god oplevelse lige fra de træder ind i butikken, til de betaler ved kassen. Desuden er mange af vores løsninger indenfor butiksinventar og hyldesystemer funktionelle. De sparer tid og giver butikspersonalet et godt arbejdsmiljø.

Sammen skaber vi den gode kundeoplevelse, der løfter salget

Butiksindretning handler om mere end blot valg af gulv, maling, loftsbelysning og butiksinventar. Det handler i høj grad om de små detaljer, som kun få bemærker, men som gør hele forskellen for den overordnede kundeoplevelse.

I dag forventer forbrugerne at få en unik personlig service samt oplevelser i form af indbydende butikker med en spændende butiksindretning og innovative koncepter. De høje forventninger er både tidskrævende og stiller større krav til de daglige processer og rutiner i butikken. Den tid du sparer med vores konceptløsninger, kan netop bruges på kunderne i stedet, så du kan indfri deres forventninger om en god kundeoplevelse. Lægger du dit fokus på den vigtige kundeservice, motiveres kunden også til at lægge ekstra varer i indkøbskurven – og chancen for at de kommer igen stiger betydeligt.

Vores brede vifte af moderne butiksinventar passer til både store varehuse og til den mindre købmand:

- POS løsninger
- Permanente og semi-permanente disk- og gulvdisplays
- Dumpere 
- Topskilte
- Indretning af hyldefag
- LED lys i hylder og displays
- Udendørsskilte

Butiksinventar er for os ikke kun et begreb der omhandler hylder og reoler. Vi tænker skridtet videre og har fokus på detaljen – udsmykningen og brandingen af hylderne, det salgsfremmende gulvdisplay oppe ved kassen, topskiltet med lys i der navigerer kunden til de ønskede produkter osv., osv. Vores forretning går i al sin enkelthed ud på, at brande din butik og øge værdien af dine produkter, så din butiksindretning giver glade kunder og fremmer salget.

Brug os som sparringpartner til dit næste projekt

Ring allerede til os i projektets startfase, så kan vi rådgive og guide dig frem til et succesfuldt butikskoncept, som løfter salget. Alt efter om du står overfor en nyåbning, ønsker en shop-in-shop løsning eller din nuværende butik blot trænger til fornyelse, så står vores konsulenter klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning. Vi arbejder i mange forskellige materialer som akryl, træ og metal – og en kombination af disse. Ønsker du en mere bæredygtig løsning, kan vi også det – læs mere her.

Tøv ikke med at kontakte os på 44 95 33 22, hvis du har brug for hjælp til indretning af din butik. Vi har 50 års erfaring indenfor optimering af butiksindretning - og vi stiller gerne vores kompetence til din rådighed.

Har du brug for hjælp til en installation?

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service overfor vores kunder, derfor tilbyder vi at varetage monteringsopgaver, inventarinstallationer ved shop-in-shop løsninger samt andre håndværksmæssige opgaver.

Ring på 44 95 33 22 og få et konkret tilbud på din opgave.