Hyldeforkanter og svirpere

Tilbage til oversigt

Når kunderne skal handle i din forretning, er det af stor betydning for dem, at prisen for den enkelte vare fremgår tydeligt. Derfor er det vigtigt, at du vælger et enkelt system, når det kommer til prisskiltning. En af de allerbedste metoder hertil er brugen af hyldeforkanter og markeringer derpå som f.eks. hyldesvirpere.

Hvad er fordelene ved hyldeforkanter?

En hyldeforkant har mange fordele, når det handler om klar og tydelig markering af pris. En hyldeforkant er således for os at se det rette valg for rigtig mange af vores kunder, idet denne type skiltning har en lang række fordele, som relaterer til flere brancher og butiksindretninger:

  • Med hyldeforkanter er det nemt at skilte med varernes pris – også på hylder, hvor varerne eksempelvis står tæt
  • Det enkelte skilt optager ikke meget plads
  • Varens pris står direkte ud for varens placering
  • Kunden oplever ikke besvær med at finde ud af, hvad varerne koster

Hyldeforkanter kan desuden nemt skiftes ud, hvis varernes priser ændrer sig i forbindelse med særlige tilbudskampagner. Det betyder, at hyldeforkanter – når det kommer til prisskiltning – er den bedste løsning for både dig og dine kunder.

Hyldeforkanter fås til både almindelige- samt elektroniske prisetiketter.

Kontakt os angående hyldeforkanter

Har du brug for nem, enkel og tydelig markering af priser på dine varer, så kontakt os. Vi finder i fællesskab en fornuftig løsning, der passer til både dig, din butik og dit varesortiment. Kontakt os på telefon 44 95 33 22.