Plakatrammer og gadeskilte

Tilbage til oversigt
Plakatrammer og gadeskilte

Et gadeskilt foran butikken suppleret med plakater i flotte og store plakatrammer, giver dig mulighed for at fange dine kunders opmærksomhed og informere dem om:

  • Gode tilbud eller spotvarer
  • Priser på dine faste varer/ydelser
  • Events og tidspunkter for udsalg
  • m.m.

Hvordan ser gode gadeskilte og plakater ud?

Når du benytter dig af gadeskilte og plakatrammer, er det vigtigt at vælge en stor og letlæselig skrifttype på skiltet/plakaten, som kan læses fra flere meters afstand. På den måde når forbipasserende at læse dine gadeskilte allerede inden, de befinder sig foran butikken. Derudover er det en god idé at benytte iøjnefaldende farver, så dine gadeskilte skiller sig ud og nemt tiltrækker opmærksomheden hos dem, der kommer forbi.

Derudover er det også vigtigt at tænke over, hvor din butik eller restaurant befinder sig. Hvis du har adresse ud til en gågade er der for eksempel typisk mulighed for at stille store A-skilte ud på gaden. Hvis din butik ligger ud til en gade med et smalt fortov og meget trafik, så er det oftest bedre kun at bruge plakatrammer og sætte skilte op på husmuren.

Hør mere om gadeskilte og plakatrammer

Kontakt pr trading i dag og hør mere om dine muligheder med plakatrammer og gadeskilte, vi står klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning. Ring til os allerede i dag på telefon 44 95 33 22

Download vores ProPoster brochure