Supermarked

Hyldeforkanter


Det bedste valg, når det kommer til prisskiltning

Når kunderne skal handle i din forretning, er det af stor betydning for dem, at prisen på den enkelte vare fremgår tydeligt. Derfor er det vigtigt, at du vælger et enkelt system, når det kommer til prisskiltning. En af de bedste metoder er brugen af hyldeforkanter og hyldemarkører.

Hvad er fordelene ved hyldeforkanter?

En hyldeforkant har mange fordele, når det handler om klar og tydelig markering af pris. En hyldeforkant vil være det rette valg for rigtig mange af vores kunder, idet denne type skiltning har en lang række fordele, som relaterer til flere brancher og butiksindretninger.

Elektronisk hyldeforkant
Elektronisk hyldeforkant
Elektronisk hyldeforkant

Med hyldeforkanter er det nemt at skilte med varernes pris, også på hylder hvor varerne står tæt. Det enkelte skilt optager kun lidt plads og sikre at varens pris står direkte ud for varens placering, så kunden let ser prisen

 

Hyldeforkanter kan desuden nemt skiftes ud, hvis varernes priser ændrer sig i forbindelse med særlige tilbudskampagner. Det betyder, at hyldeforkanter – når det kommer til prisskiltning – er den bedste løsning for både dig og dine kunder. Hyldeforkanter fås til både almindelige- samt elektroniske prisetiketter.

Guid kunderne og sælg mere

I butikken konkurrerer mange produkter om kundernes opmærksomhed og en stor del af deres beslutninger træffes i løbet af få minutter. Hvordan får du kunden til at vælge netop dit produkt i mængden af varer der findes i butikken? Med et skilt i hylden - dvs. en hyldemarkør, kommer du langt. Det har vist sig at være en rigtig god ”eye-catcher” og nyhedsformidler.

Alle vores markører fås i mange forskellige størrelser og udformninger og laves med valgfrit tryk - lad os hjælpe dig med din skiltning – det er ganske let at øge dit salg!

Forbrugeren har brug for lidt ekstra hjælp, hvis de skal opdage produkter der ikke er lagret i hukommelsen. Uden den hjælp leder det mange gange til, at forbrugeren slet ikke ser produktet til trods for at det står på hylden.

Kontakt os angående hyldeforkanter og hyldemarkører

Har du brug for nem, enkel og tydelig markering af priser på dine varer, så kontakt os.
Vi finder i fællesskab en fornuftig løsning, der passer til både dig, din butik og dit varesortiment.
Kontakt os på telefon 44 95 33 22.

Hyldemarkør
Hyldemarkør
Hyldemarkør
Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os