Supermarked

Elektroniske hyldeforkanter


Spar 50 %* tid med ESL

Elektroniske prisskilte sikrer korrekte priser til kunderne og sparer tid på prisjusteringer.
Mange butikker bruger unødvendig tid på prisjusteringer. Først tilretter de priserne i deres system for derefter at skifte papiretiketterne manuelt i butikken. Ved at integrere elektroniske priser (ESL), kan man ændre pris på et øjeblik uanset varens placering i butikken og uden fysisk indblanding.

*Kilde: Oliver Wyman research and benchmarking 2018. McKinsey Perspectives on retail and consumer
Elektroniske hyldeforkanter


pr trading leverer ikke selve elektronikken men alt det uundværlige tilbehør til de elektroniske prisskilte. Hyldeforkanter og etiketholdere kan leveres i flere varianter og vi kan specialdesigne både skiltelommer, ESL beskyttelsesfronter og lampeprisskilte mm. efter kundens ønske.

Med ESL sikres en optimering af logistikken, hvilket giver en væsentlig tidsbesparelse, øget indtjening samt en styrket shoppingoplevelse. Med elektroniske prisskilte er det både nemmere og hurtigere at levere den rigtige pris til kunderne. Tiden og ressourcerne der spares, kan konverteres til mere og bedre kundeservice ude i butikkerne og opnå en øget kundeloyalitet.

I de fleste tilfælde kan opgaven løses med standard elementer. Vi specialdesigner og udvikler dog gerne en unik løsning, hvis der er behov for dette.


Elektroniske hyldeforkanter
Elektroniske hyldeforkanter
Elektroniske hyldeforkanter
Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os