Brands

Brochureholdere


Vil du gerne gøre dine kunder opmærksomme på dine brochurer, visitkort, menuen og andre budskaber og samtidig undgå, at de optager for meget plads? Så er en holder til brochurer, visitkort eller skilte det perfekte valg for dig.


En brochureholder sparer plads og skaber overblik

Med en brochureholder til væg eller bord er præsentationen enkel, elegant og gjort på en let og overskuelig facon, der tiltrækker kundens opmærksomhed uden at fylde for meget. En mindre brochureholder op til A4 eller visitkortholder kan med fordel placeres på betalingsdisken eller på eventuelle udstillingsborde, hvorfra dine kunder nemt kan få øje på dem. Ønsker du en større skilte- eller brochureholder, kan den placeres på gulvet ved butikkens indgang.

Brochureholdere til Væg
Brochureholdere til bord
Brochureholdere til bordVi har løsninger til både disk, gulv, væg og bord

Vores sortiment omfatter flere standardbrochuremål egnet til både disk, væg, bord og gulv. Alternativt løser vi opgaven med en specialdesignet akrylløsning udformet helt efter dine ønsker og behov.

Vores sortiment indeholder holdere til både disk, bord, væg og gulv. I vores brochure, som du kan downloade her på siden, får du et godt indblik i vores sortiment af brochure-, skilte- og visitkortholdere som vi kan levere i formaterne: A3, A4, A5, A6, A7 og A8.


Få mest ud af dine holdere til brochurer, skilte og visitkort

Placer din holder et sted, hvor kunden nemt og naturligt får øje på den – eksempelvis på betalingsdisken eller ved butikkens indgang.


Vælg en gennemsigtig visitkort- eller brochureholder, så kunden nemt kan se brochurens forside.


Sørg for flotte og farvestrålende brochurer og visitkort, der helt naturligt fanger kundens opmærksomhed

Maksimer synlighed med skilte- og brochureholdere!

Brochure- og skilteholdere er en let måde at fremvise marketingmateriale på, hvad enten det er til produktlanceringer, på udstillinger, til konferencer, på messer eller til brochurer i receptionen mv.

Med vores brede sortiment sikres du en perfekt præsentation af dine skilte og brochurer - uanset format! Vi har bl.a. brochureholder i A4 og A5, som er nogle af de meget brugte størrelser, men også i mange andre størrelser - og vi har desuden altid mulighed for at specialdesigne holdere.

Formater: A3, A4, A5, A6, A7 og A8

Ring og bestil på 44 95 33 22 eller skriv til [email protected]

Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os