Om pr trading

Sandstone penseldisplay 


Vi lykkes når du får succes

I 50 år har pr trading a/s været en kompetent og professionel udvikler og leverandør af display- og butiksløsninger, der får dine produkter til at skille sig ud og vinde kampen om forbrugernes opmærksomhed. Vi leverer i højeste kvalitet til de bedste priser, og hos os får du altid en god service. Vi er specialister både brands og i detailhandel, og yder sparring på alle niveauer: strategisk, kreativt og løsningsorinteret.

I samarbejde med vores kunder udvikler, designer og hjælper vi med design og udformning af salgsdiplays og hyldesystemer til FMCG, det optimerer og giver dokumenterede salgløft. Vi fremstiller en lang række displaysystemer i vores inhouse designafdeling. Her kan alt lade sig gøre, og der er ikke langt fra idé, over 3D tegning og prototype, til en virkelighed med et nyt sælgende butiksdisplay. 

Vi samarbejder med det verdensomspændende HL Display AB, forhandler det store brede standardsortiment, som hele tiden udvides, med alle de elementer og moduler der er behov for. Vælg pr trading når varer og budskaber skal bringes tættere på forbrugeren, vores løsninger skaber attraktive og sælgende butiksmiljøer. Naturligvis leverer vi i den absolut bedste kvalitet, du får altid en god service og hurtig levering - vi har det største udvalg - uanset løsning.

Ring allerede i dag, det koster ingenting, du giver kaffen og vi giver gratis råd og vejledning i butiksindretningen, få dit produktsortiment fremvist på den allerbedste måde.  Telefon 44 95 33 22, så kontakter en af vores specialister dig i dag.

HL partner    pr trading code og conduct