HL Display AB

HL Display AB

HL partner

pr trading a/s blev i 1970 udvalgt til at blive HL Partner og dermed distributør på det danske marked.

HL Display AB er en førende leverandør til Europas detailindustri. Med erfaring siden 1954 indenfor display tilbyder de løsninger indenfor forretningskommunikation og vareeksponering.

Størrelse; De er repræsenteret på 50 markeder verden over med:

26 salgsselskaber og 24 udvalgte HL partnere

Kunder; Kunderne omfatter alle store detailhandelskæder og mærkevarefirmaer og med mere end 50.000 m² produktionsfaciliteter sikrer de, at kunderne får den rette kvalitet, på det rette tidspunkt, og når der er behov for det.

Produktionsmetoder; Detailhandelen i dag kræver produkter der lever op til "hverdagslivet" i butikken. Det rette valg af materialer er meget vigtigt for at få virkningsfulde forretningsdisplays. Fabriksanlægget er specialiseret i formning af plastik og metaltråd og er alle udstyret med en moderne maskinpark.

Produktionsmetoderne omfatter: Ekstrudering, sprøjtestøbning, CNC udskæring, varm- og kold bukning, udstansning, vacuumformning og logo tryk.

Fokus på miljøet
HL Display designer deres produkter så de bliver så ressource-effektive som muligt i ethvert aspekt af deres levetid - design, produktion, transport, in-store - dvs. fra "vugge til grav". HL Displays største produktionsfaciliteter modtog allerede i 1990'erne et miljøcertifikat i henhold til ISO 14001.

HL Display har udviklet et We Care logo. Formålet med det nye logo er at lægge mere fokus på deres miljøarbejde samt at sprede mere information om netop dette til et bredere publikum. De har til hensigt at tydeliggøre miljøarbejdet ved at anvende We Care logoet på produkter, emballage og anden kommunikation fra HL Display AB.

Nedenfor ses eksempler på tiltag som HL Display har gjort for at bidrage til et bedre miljø:

  • Videokonferencer i stedet for forretningsrejser
  • Genbrug af gammelt elektronisk udstyr
  • Genbrug af papir og pakkemateriale
  • Alt plastaffald bliver genbrugt
  • Forøgelse af brugen af R-PET (fra genbrugte sodavandsflasker)
  • Forbedret pakning så pakkestørrelserne bliver reduceret
  • Forøgelse af lokal produktion for at minimere transport