Øg dit salg med en indbydende frugt- og grøntafdeling


Frisk frugt og grønt spiller en afgørende rolle i forbrugernes købsbeslutninger, hvilket understreger vigtigheden af at tilbyde et bredt og friskt udvalg i din butik. For hele 25 % af forbrugerne**, er din butiks udvalg af frisk frugt og grønt den mest afgørende faktor for, hvor de vælger at handle. Desuden foretrækker 74 %*** af forbrugerne at købe deres friske frugt og grønt fra fysiske butikker, hvilket igen understreger betydningen af en indbydende frugt- og grøntafdeling. Yderligere viser undersøgelser, at indholdet af indkøbskurven kan stige med op til 53 %****, hvis din butik tilbyder frisk frugt og grønt.

** The Nielsen Perishables Group, 52 weeks ending 12/27/2015 | Food Marketing Institute | The Power og Produce 2016
*** Food Marketing Institute | The Power of Produce 2016. Undersøgelsen blev gennemført i den 1. og 2. uge af april 2015 blandt en national prøve på 1.327 amerikanske forbrugere.
**** The Nielsen Perishables Group, 52 ending 12/27/2015 | Food Marketing Institute | The Power of Produce 2016

Sigma™ Pods - den idèelle løsning til frugt og grønt

Med vores unikke Sigma™ Pods kan du skabe et flot fyldt varespejl med vandfaldseffekt, der udstråler kvalitet uden brug af store mængder produkter. Sigma™ reducerer madspild og kan løfte salget med op til 30 % - det er både profitabelt og bæredygtigt!


Sigma™ Pods består af anodiserede aluminiumshylder, som giver en perfekt kølecirkulation samt forlænger holdbarheden på produkterne. Systemet er både fleksibelt og nemt at installere. De enkelte Pods leveres med forskellig dybde og kan kombineres efter behov.

Din gevinst:

• Øget salg

• Mindre madspild

• Bedre kundeoplevelse

• Længere holdbarhed på varerne

Forlæng levetiden på din frugt- og grøntafdeling med FreshBox

Med FreshBox har du mulighed for at forlænge levetiden på løsprodukterne i din frugt- og grøntafdeling. Ved at placere dine løsvarer i FreshBox, beskyttes de mod oxidering og andre eksterne faktorer, der kan reducere produkternes friskhed og levetid.


Kassen er lavet i klart plastik, hvilket sikrer at synligheden på dine varer ikke mindskes. FreshBox installeres nemt på en crossbar i dit hyldesystem, og fyldes fra fronten.


For tilbud eller mere information om FreshBox:

Skriv til os

Reducer trimning med Multivo™ Max

Multivo™ Max er en revolutionerende løsning til at optimere din frugt- og grøntafdeling. Dette fleksible hyldesystem består af robuste metalkassetter med automatisk fremskub, der letter trimningen af dine varer og sikrer en smidig og effektiv drift. Med Multivo™ Max får du ikke blot et system, der sikrer et perfekt varespejl, men også en løsning, der sparer værdifuld tid på opfyldning og trimning. Det automatiske fremskub gør det nemt og hurtigt for dit personale at opretholde en pæn og indbydende præsentation af frugt og grønt, samtidig med, at det reducerer behovet for trimning af hylderne.


Multivo™ Max er en investering i effektivitet og kundetilfredshed, men som også vil løfte salget og forbedre din afdelings overordnede præstation. Installer Multivo™ Max i din frugt- og grøntafdeling for at opleve de mange fordele ved dette innovative hyldesystem og positioner din afdeling, som en førsteklasses destination for friske varer. 


Ønsker du at vide mere om Multivo™ Max, så læs mere her:

Multivo™ Max

Optimer præsentationen af frugt og grønt

Optimal™ hyldesystem er den idéelle løsning til at transformere din frugt- og grøntafdeling. Det brugervenlige hyldesystem gør det nemt at opretholde en organiseret og indbydende præsentation af dine friske varer.


Systemet består af forspor, bagspor, afdelere, fremskubbere og bagstøtter, der arbejder sammen for at sikre, at alle frugter og grøntsager præsenteres fra deres bedste side. Afdelere og bagstøtter kan leveres med magnet, så du er garanteret ekstra fleksibilitet, når hylderne skal organiseres. 


Med Optimal™ sparer du værdifuld tid på hyldepleje, hvilket gør det nemmere for dit personale at fokusere på kundeservice og salg. Det strømlinede design sikrer, at din afdeling altid ser professionel og pæn ud, hvilket tiltrækker flere kunder og øger salget. Desuden er Optimal™ en del af vores bæredygtige sortiment, hvilket betyder, at du ikke kun investerer i effektivitet, men også i en grønnere forretningspraksis. 


Læs mere om vores andre hyldesystemer, der automatiserer hyldeplejen og sparer tid:

Hyldesystemer

Forlæng vares holdbarhed med en udtrækskasse

Sigma™ udtrækskassen kan skabe stor værdi for din frugt- og grøntafdeling, ved at forlænge produkternes holdbarhed. Denne specialdesignet udtrækskasse er skabt specifikt til opbevaring af friske frugter og grøntsager, og kan forlænge holdbarheden af dine produkter med op til tre dage. Dette reducerer ikke blot spild og øger salgbarheden af dine varer, men det forbedrer også kvaliteten og friskheden af de produkter, du tilbyder dine kunder. Sigma™ udtrækskassen kan fås med ét eller to rum, hvilket giver fleksibilitet i opbevaringen af forskellige typer af frugt og grønt.

Medfølgende tang gør det nemt at håndtere og organisere dine varer, hvilket sparer tid og gør arbejdsprocesserne mere effektive. Denne udtrækskasse er isæt velegnet til opbevaring af mindre grøntsager som chilifrugter og skrøbelige produkter som svampe, hvor det er vigtigt at opretholde optimal friskhed og kvalitet.

Se resultatet

Hør hvilken gevinst Sigma™ har givet i interviewet
med Søren fra vores kundecase i Spar Hornsyld

Hør Sørens interview

Vind i frugt og grønt!

Vores løsninger til frugt og grønt kan bidrage til at give
afdelingen et visuelt løft, der øger salget.

Se brochure

Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os