Gadeskilte


Et gadeskilt foran butikken suppleret med plakater i flotte og store plakatrammer, giver dig mulighed for at fange dine kunders opmærksomhed og informere dem om gode tilbud eller spotvarer,  priser på dine faste varer/ydelser, events og tidspunkter for udsalg.

Synlighed skaber flere besøgende og løfter salget

Vi lever i en tid, hvor der er hård konkurrence om kundernes opmærksomhed. Vælger du en skilteløsning fra os, er du garanteret et kvalitetsprodukt, der giver dig mærkbar synlighed, uanset om du befinder dig på fortove, gangstier, indkørsler, tankstationer, togstationer m.m. Med vores brede sortiment af A-skilte, sandwichskilte, fortovsskilte og plakatrammer får du en yderst effektiv metode til at gøre kunder opmærksomme på din forretning eller butik. Det er flytbart og kan placeres lige der, hvor budskabet skal vises.


Hvordan ser gode gadeskilte og plakater ud?

Når du benytter dig af gadeskilte og plakatrammer, er det vigtigt at vælge en stor og letlæselig skrifttype på skiltet/plakaten, som kan læses fra flere meters afstand. På den måde når forbipasserende at læse dine gadeskilte allerede inden, de befinder sig foran butikken. Derudover er det en god idé at benytte iøjnefaldende farver, så dine gadeskilte skiller sig ud og nemt tiltrækker opmærksomheden hos dem, der kommer forbi.
Derudover er det også vigtigt at tænke over, hvor din butik eller restaurant befinder sig. Hvis du har adresse ud til en gågade er der for eksempel typisk mulighed for at stille store A-skilte ud på gaden. Hvis din butik ligger ud til en gade med et smalt fortov og meget trafik, så er det oftest bedre kun at bruge plakatrammer og sætte skilte op på husmuren.


Hos os vælger du selv

Vi ved af erfaring, at man kan have særlige ønsker til sin skiltning, og hvad det skal signalere. Finder du ikke et skilt i vores brede standardsortiment der dækker dit behov, er det naturligvis muligt at få designet et skilt i en anden RAL farve. Vil du skabe ekstra opmærksomhed på din virksomhed, kan vi også nemt levere skiltet med dit firmalogo.

Gadeskilt
Gadeskilt
A-skilt

Få et tilbud

Ønsker du at vide mere om vores gadeskilte
og plakatrammer, så send os en mail. Vi sidder
klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning.

Skriv til os

Sortiment

Udforsk vores brede sortiment indenfor
udendørsskiltning i vores brochure. Vi tilbyder
skilte i alle de gængse plakatmål.

Se brochure

Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os