Brochureholdere


Vil du gerne gøre dine kunder opmærksomme på dine brochurer, visitkort, menuen og andre budskaber og samtidig undgå, at de optager for meget plads? Så er en holder til brochurer, visitkort eller skilte det perfekte valg for dig.


En brochureholder sparer plads og skaber overblik

Med en brochureholder til væg eller bord er præsentationen enkel, elegant og gjort på en let og overskuelig facon, der tiltrækker kundens opmærksomhed uden at fylde for meget. En mindre brochureholder op til A4 eller visitkortholder kan med fordel placeres på betalingsdisken eller på eventuelle udstillingsborde, hvorfra dine kunder nemt kan få øje på dem. Ønsker du en større skilte- eller brochureholder, kan den placeres på gulvet ved butikkens indgang.

Brochureholdere til bord

Vi har løsninger til både disk, gulv, væg og bord

Vores sortiment omfatter flere standardbrochuremål egnet til både disk, væg, bord og gulv. Alternativt løser vi opgaven med en specialdesignet akrylløsning udformet helt efter dine ønsker og behov.

Vores sortiment indeholder holdere til både disk, bord, væg og gulv. I vores brochure, som du kan downloade her på siden, får du et godt indblik i vores sortiment af brochure-, skilte- og visitkortholdere som vi kan levere i formaterne: A3, A4, A5, A6, A7 og A8.


Få mest ud af dine brochureholdere og skilte

Placer din holder et sted, hvor kunden nemt og naturligt får øje på den – eksempelvis på betalingsdisken eller ved butikkens indgang. Vælg en gennemsigtig visitkort- eller brochureholder, så kunden nemt kan se brochurens forside. Sørg for flotte og farvestrålende brochurer og visitkort, der helt naturligt fanger kundens opmærksomhed.

Maksimer synlighed med brochureholdere!

Brochure- og skilteholdere er en let måde at fremvise marketingmateriale på, hvad enten det er til produktlanceringer, på udstillinger, til konferencer, på messer eller til brochurer i receptionen mv.

Sortiment

Med vores brede sortiment sikres du en perfekt 
præsentation af dine skilte og brochurer - uanset format.
Ønsker du en holder i specialmål, klarer vi også det.

Se brochure

Få et tilbud

Vi har brochureholdere i A4 og A5, som er de 
mest anvendte størrelser, men vi tilbyder også
mange andre formater - samt med og uden logo.

Send en forespørgsel

Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os