Sikring

Effektiv, kundevenlig elektronisk tyverisikring


Elektroniske produkter er noget af det, der er mest eftertragtet blandt butikstyve. Derfor bør du som forhandler af elektronik bruge nogle ressourcer på tyverisikring af dine varer.


Det er særligt varer som bærbare computere, tablets, smartphones og kameraer, der er i høj kurs blandt butikstyvene. Den nemme måde at tyverisikre denne type varer på er at låse dem inde i et skab. Den løsning er desværre ikke kundevenlig, hvis man gerne vil have et åbent kundemiljø, hvor kunderne kan mærke, holde og prøve produkterne, før de køber. Derfor bør du finde en løsning for tyverisikring, hvor dine varer er godt sikrede samtidig med, dine kunder har mulighed for nemt selv at prøve dem.

Invue

Elektronisk tyverisikring til udstillingsvarer

En effektiv måde at sikre udstillingsvarer på er med den metode, der kaldes punktsikring. En punktsikringsløsning er så at sige elektronisk tyverisikring af dine varer pr. (udstillings)punkt. Det er en metode, hvormed hvert enkelt stykke elektronik sikres for sig.


Der findes mange forskellige løsninger inden for denne form for sikring af elektronikprodukter. Du kan få alt fra helt simple løsninger til løsninger, hvor du med samme system kan sikre flere forskellige produkter og hvor der også er integreret en løsning for opladning af produkterne.


Hvordan virker elektronisk sikring?

Et fællestræk ved de forskellige former for elektronisk sikring er, at der udløses en alarm, hvis nogle forsøger at fjerne varen fra butikkens område. Vi kender det eksempelvis ved kassen i supermarkedet, hvor detektorer straks begynder at bippe, hvis personalet har glemt at fjerne en alarm eller ikke har fået kørt varen korrekt forbi scanneren.


Vi rådgiver om sikring af elektroniske produkter

pr trading beskæftiger sig med den type elektronisk sikring, der bruges til sikring af udstillingsvarer. Det vil sige varesikring, hvor produktet skal sikres, men hvor det også skal være nemt for kunderne at prøve produkterne. Her sker sikringen ved, at hvert produkt sikres, så det kan anvendes, men uden at kunne fjernes fra sit udstillingspunkt. Hvis produktet forsøges fjernet, udløses en alarm.


Vi forhandler elektronisk tyverisikring til sikring af alt fra computere til smartphones og kameraer. Vi har nogle af de bedste produkter på markedet til varesikring.

Vi sætter standarden for fremtidens varesikring

Det unikke ved en elektronisk løsning fra pr trading er, at betjeningen foregår med en universel nøgle kaldet OneKEY. Nøglen er nemlig designet således, at den passer til samtlige typer af vores sikringssystemer i butikken. Så ikke nok med at svind mindskes, så gør vores løsninger det også langt nemmere for medarbejderne at betjene kunderne end ved traditionelle tyverisikringsløsninger. Det giver i sidste ende gladere kunder og et øget salg.


Alle vores punktsikringsløsninger til sikring mod tyveri af værdifulde elektroniske produkter er lette at installere, anvende og vedligeholde. De forskellige løsninger, vi har i vores sortiment, kan nemt tilpasses til butikkens eksisterende inventar og opfylder til fulde detailhandlens varesikringsbehov.

Sikring

Kunderne fortæller

Læs mere om de gevinster vores kunder har
har opnået ved at bruge vores sikringsløsninger.

Kundecases

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om
elektronisk tyverisikring, så kontakt os idag.

Send en forespørgsel

Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os