Sikring

Hvad er varesikring?


Varesikring er kort fortalt sikring af varer i butik. Der findes forskellige typer, men fælles for den moderne udgave af systemer til varesikring er, at de er elektroniske.


Det unikke ved vores løsning

Det unikke ved en varesikringsløsning fra pr security er, at betjeningen foregår med en universel nøgle kaldet OneKEY ecosystem. Nøglen er nemlig designet således at den passer til samtlige typer af vores sikringssystemer i butikken. Så ikke nok med at tyveri mindskes, så gør vores løsning det også langt nemmere for medarbejderne at betjene kunderne end ved traditionelle varesikringsløsninger. Det giver i sidste ende glade kunder og mere salg.

Invue
Invue

Forskellige typer varesikring

Hos pr security fører vi en elektronisk varesikring som i fagsprog kaldes punktsikring. Denne type bruges oftest til at betegne sikring af udstillingsvarer i en butik med åbent kundemiljø, hvor kunderne har mulighed for selv at holde og prøve varerne. Den bruges typisk til sikring af værdifuld elektronik som iPads, iPhones og andre tablets og smartphones, som er i høj kurs hos butikstyve. Selve sikringen foregår ved, at hvert enkelt stykke elektronik sikres, så det kan anvendes helt almindeligt, men uden at kunne fjernes fra sit udstillingspunkt.

En anden type varesikring, som er meget anvendt, er varesikring med brik eller etiket. Dette er den form for varesikring, man bl.a. bruger i butik, hvor der forhandles tøj eller legetøj. Sikringen foregår ved, at små elektroniske brikker eller etiketter bliver sat på varerne i butikken eller hos producenten under fremstilling. Hvis en kunde forsøger at fjerne eller deaktivere brikken/etiketten, vil en alarm blive aktiveret og advare salgspersonalet. Alarmen vil også blive aktiveret, hvis en vare med brik eller etiket bliver fjernet fra butikkens område.
pr security fører ikke varesikring med brik eller etiket, men kun punktsikring.


Stop tyven

I detailhandlen ser man stadig flere og flere typer af varer som dagligt bliver stjålet fra butikkerne. Især elektroniske produkter er stadig noget af det mest eftertragtet blandt butikstyve. Derfor bør du som indehaver af en detailbutik eller som teleoperatør have fokus på at bruge nogle ressourcer på varesikring af dine produkter. Det er godt givet ud, da det hurtigt tjener sig hjem i mindre varespild.
Den nemme måde at varesikre dine produkter på er at låse dem inde i et skab, men den er bare ikke særlig kundevenlig. Et åbent kundemiljø er at foretrække, da det skaber mersalg, fordi kunderne her får lov til at se, mærke, holde og prøve produkterne, inden de beslutter sig for et køb. Derfor bør dit mål være med fokus på at varesikre dine produkter, så det understøtter og skaber et godt og indbydende butiksmiljø for dine kunder.

Få et gratis sikringstjek

Vi har stor erfaring med elektronisk varesikring,
så ønsker du hjælp til at få din butik sikret mod
tyveri, så tøv ikke med at kontakte os. 

Skriv til os

Få en demonstration

Er du i tvivl om, hvilken løsning der egner
sig bedst til netop dit produkt eller butik,
så lad Nikolaj vise dig vores showroom. 

Book et møde

Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os