Stop butikstyveri!

Vi er førende indenfor sikringsløsninger, der hjælper butikker med at stoppe tyveri af værdifulde udstillingsvarer.
Med den nyeste teknologi fra InVue giver vi dig markedets højeste sikkerhed.
Vores alarmsikringer kan ikke fjernes med magneter, som er det mest brugte værktøj for tyve, når de fjerner de traditionelle alarmsikringer.

Uanset hvilken branche du kommer fra, har vi en løsning.
Vi leverer komplette alarmsystemer som omfatter sikring af håndholdte enheder, elektronik, varer på spyd, emballage og sikring af møbler med værdifulde varer i.

Invue

Supermarkeder

Med produkter fra InVue tilbydes en gennemtænkt og gennemtestet varesikring, der med sit  flotte design og uovertrufne driftssikkerhed hører til blandt de bedste
varesikringssystemer på markedet.

Barberblade, dyre vine, spiritusflasker - uanset hvilket produkt du står med, kan vi sikre dine værdifulde varer, så du kan minimere dit svind og øge salget.  

Montagetid og montørtimer er
skåret ned til nul!

"Vi har endnu engang, valgt en komplet produktsikring gennem InVue, da vi endnu ikke har oplevet et bedre system"

Thomas Bredbjerg Nielsen,
Project Manager hos Elgiganten

Byggemarkeder

Få hjælp til at stoppe tyven! Elværktøj, armaturer og andre dyre udstillingsvarer sikres nemt og hurtigt med InVues nye infrarøde teknologi.

På få minutter er systemet installeret, og det er nemt at betjene for butikkens ansatte i det daglige. Alle løsninger er robuste og slidstærke og tåler det til tider hårde butiksmiljø.


Invue
Elgiganten Invue

Tele- og Elektronik

Elektroniske produkter er noget af det, der er mest eftertragtet blandt butikstyve. Det er særligt varer som bærbare computere, tablets, smartphones og kameraer der er i høj kurs - og det kan være en stor udfordring, når du som butik ønsker et åbent kundemiljø, hvor kunderne kan mærke, holde og prøve produkterne, før de køber.

Vælger du en sikringsløsning fra os, giver du kunden rig mulighed for at afprøve produktet realtime inden køb. Det giver en bedre shoppingoplevelse og det fremmer i sidste ende kundens købsbeslutning. 

One key fits all!

Salget øges - tyveri mindskes - svind reduceres 

InVues unikke OneKEY Ecosystem™ er designet, så nøglen passer til samtlige typer af vores sikringssystemer
- det gør det langt nemmere for butikspersonalet at betjene kunderne end ved traditionelle tyverisikringsløsninger.

Partner for InVue

pr trading er eneforhandler af InVues sikringsprodukter på det danske marked. Vi leverer professionelle varesikringssystemer, der giver dig effektiv tyverisikring i din forretning. Uanset branche leverer vi en komplet løsning, der imødekommer dit sikringsbehov, så du mindsker svind og øger salget. 

Kontakt os og få hjælp til at finde den rigtige løsning. Du er også velkommen i vores showroom i Måløv, hvor du kan se de forskellige sikringsmodeller opstillet og få en visning af funktionaliteten. 


For mere information, kontakt:
Martin Pedersen
Business Development Manager
40 90 40 81
mp@pr-trading.dk
Invue
Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os